DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te Uyuşturucu Operasyonu: 3 gözaltı

Videoyu Aç Bitlis'te Uyuşturucu Operasyonu: 3 gözaltı
A
a

Bitlis'te düzenlenen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu ele geçirildi, olayla 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Bitlis Valiliğinde yapılan açıklamada

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube görevlilerinin, yapılan ihbar üzerine uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen M.M.A. ve V.P'yi gözaltına aldığı belirtildi.

Yapılan aramalarda 0,05 gram metamfetamin, extacy hap ile hassas terazi ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, Şüphelilerin uyuşturucu madde ticaretinde kullandığı Bitlis merkezindeki ikamet adresi tespit edilmiştir. Söz konusu ikamette yapılan aramada ise uyuşturucu madde içiminde kullanılan 5 materyal ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan M.M.A. ve V.P, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.

Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Bitlis'ten batı illerine uyuşturucu madde sevkıyatının önlenmesi için yürütülen uygulamalarda bir yolcu otobüsünün kontrol amacıyla durdurulduğu vurgulanan açıklamada, şüphe üzerine A.E'nin üst aramasında 124 gram eroin ele geçirildiği ifade edildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan A.E'nin uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildiği aktarılan açıklamada, Bitlis ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürütülen kararlı mücadelenin devam edeceği vurgulandı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.