Losev

Bitlis'te Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri toplantısı yapıldı

Videoyu Aç Bitlis'te Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri toplantısı yapıldı
A
a

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında Valilik toplantı salonunda “Üniversitelerde güvenlik tedbirleri” toplantısı yapıldı.

Toplantıya Bitlis Eren Üniversitesi Rektöre Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, “Üniversitemiz eğitim öğretim yılına pazartesi günü başlamış olacak. Bizlerde Bitlis Eren Üniversitemiz yeni eğitim öğretim yılına başlamadan önce güvenlik birimlerimizle toplantı gerçekleştirmek istedik. Öğrencilerimizin bu eğitim öğretim sezonunu güvenli bir şekilde geçirmeleri için her türlü güvenlik tedbirini almış bulunmaktayız. Üniversitemiz yaklaşık 10 bin civarında öğrencisiyle ilimize çok büyük bir vizyon katan ciddi bir eğitim kurumumuz. İlimizin tanıtımında, ilimizin kadim kültüründe önemli bir yer tutmuş, bu tarihi geçmişinin ülkemizin her yerinde bilinmesinde üniversitelerin çok ayrı bir yeri var. İlimize gelen öğrencileri kendi evlatlarımız gibi değerlendiriyoruz. Annelerinin babalarının bizlere emanet ettiği bu yavrularımızı ilimizde misafir ettiğimiz süre içerisinde biz inanıyoruz ki ilimizin tanıtımında çok ciddi katkıları olacaktır. Öğrencilerimizi ilimizin adeta turizm neferi olarak görüyoruz” dedi.

Vali İsmail Ustaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkemizin ve bölgemizin huzur ve güven ortamının tesisi çok önemli. İlimiz bunun en güzel yaşandığı illerden birisi. Huzurumuz emniyetimiz güvenliğimiz ne kadar üst düzey olursa biz inanıyoruz ki öğrencilerimiz de iyi bir eğitim öğretim sezonu geçirecektir. Ustaoğlu, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını sözlerine ekledi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.