DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te Ülkücülere Sert Tepki!

Videoyu Aç Bitlis'te Ülkücülere Sert Tepki!
A
a

Bitlis'te bir grup ülkücü, Diyarbakır'da Türk Bayrağı'nın indirilmesini protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi. Ülkücü gruba bir grup BDP'linin tepki göstermesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.

Bir grup ülkücü, Diyarbakır'da Türk Bayrağı'nın indirilmesini protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi. Slogan atan ülkücü gruba çevredeki yurttaşlar sert tepki gösterdi. Ülkücüler yurttaşların tepkisi karşısında yürüyüşlerini yapamadan olay yerinden ayrıldı.

Diyarbakır'da 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki direkte bulunan Türk Bayrağı'nın bir gösterici tarafından indirilmesi, Bitlis Ülkü Ocakları yazılı pankart açarak yürüyen bir grup tarafından protesto edilmek istendi.

Akşam saatlerinde Nur Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık 20 ülkücü, Türk Bayrağı taşıyarak kent merkezinde bulunan Ulu Cami önüne kadar geldi. Faşist sloganlar atarak cami önünde basın açıklaması yapmak isteyen ülkücülere çevredeki esnafa ve yurttaşlar tepki gösterdi. Tepkiler üzerine ülkücüler, basın açıklaması yapamazken, olay yerine ise çok sayıda polis ekibi sevk edildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.