DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te Torbacılara Operasyon

Videoyu Aç Bitlis'te Torbacılara Operasyon
A
a

Bitlis Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotik Büro Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde satan ve yer temin eden torbacılara yönelik operasyon düzenlendi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotik Büro Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde satan ve yer temin eden torbacı olarak tabir edilen şahıslara yönelik 08.02.2015-11.02.2015 tarihleri arası yapılan operasyonlarda;

1. 08.02.2015 günü U.Ö ve M.I isimli şahıslardan toplam daralı 14,62 gram gelen 50 beste halinde (Satışa hazır eroin maddeleri) eroin maddeleri ele geçirilmiş, U.Ö isimli şahıs çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmış, M.I isimli şahıs adli kontrol kararı verilerek serbest bırakılmıştır.

2. 10.02.2015 ve 11.02.2015 günü O.U ve S.A isimli şahısların uyuşturucu madde satmak için kullandıkları ve kiraladıkları ikamet ile metruk binada yapılan operasyon neticesinde satışa hazır halde toplam daralı 116,4 gram gelen 500 beste halinde eroin maddeleri ile 17 gram gelen metamfitamin maddesi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. O.U. ve S.A. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır.

3. 11.02.2015 Günü Tatvan ilçemizde şüpheli iki şahsın yapılan üst aramalarında, 3 Parça halinde 1.29 gram Eroin ve 0,33 gram toz haline getirilmiş Uyuşturucu hap ele geçirilmiş, Uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen her iki şahsa "Kullanmak Maksadı ile Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Uyuşturucu Madde Kullanmak " suçundan işlem yapılmış, şahıslardan birine ayrıca "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan işlem yapılmış, şahıs çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından TUTUKLANARAK Bitlis E Tipi Cezaevine teslim edilmiştir.

Bitlis ilimizde uyuşturucu madde satışı yapan, uyuşturucu kullanımı için yer temin eden şahıslara yönelik operasyonlar aralıksız ve kararlılıkla devam etmektedir.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.