Losev

Bitlis'te toplu yaşam alanları dezenfekte ediliyor

Videoyu Aç Bitlis'te toplu yaşam alanları dezenfekte ediliyor
A
a

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı dezenfekte ekipleri Korona virüsüne karşı il genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri, kamuoyu açık alanlar, Kamu kurum kuruluşları, bankalar, valilik binası, kültür merkezleri, jandarma, cezaevi, afad,şehir içi toplu taşıma araçları, PTT, tekstil merkezleri, ilçe minibüsleri,belediye hizmet binası,ibadethaneler, ve kütüphaneler dahil olmak üzere bir çok alanda Belediye ekipleri tarafından dezenfekte işlemleri gerçekleştirildi.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yaptığı yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüse karşı yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kamu ve sivil toplum kuruluşlarından gelen talep doğrultusunda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tanğlay, " Şehir Merkezinde bulunan bütün kamu kurumlarını tamamını dezenfekte ettik. Başkan Tanğlay, halkın sağlığı için gereken tüm önlemlerin alındığını vurgulayarak, şunları kaydetti:"Tüm kamu kuruluşlarında dezenfekte çalışması yapıldı. Yapılan bu çalışmaların yanında ekiplerimiz, halkımızın yoğun olarak kullandıkları bölgelerde de dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarımızın tedbir olarak uyarıları dikkate almalarını ve korunmak için neler yapılması gerektiği konusundaki resmi mercilerin bilgilendirme yazılarını mutlaka okumalarını, resmi kaynaklar dışındaki asılsız bilgilere itibar etmemelerini istiyoruz. Özveriyle çalışan arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.