Losev

Bitlis'te temizlik işçilerinin zorlu kış mesaisi

Videoyu Aç Bitlis'te temizlik işçilerinin zorlu kış mesaisi
A
a

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü , Şehrin temizliği için kar kış, gece gündüz demeden çalışıyor.

Bitlis’in en büyük sorunlarından biri olan temizlik konusunda Bitlis Belediyesi 15 araçlık ve 42 kişilik personeliyle birlikte gece gündüz, kar kış, yağmur çamur demeden temizlik faaliyetlerini yürütüyor.

Temizlik İşleri Müdürü Murat Yıldız Bitlis’te yapılan temizlik çalışmalarıyla alakalı olarak yaptığı açıklamada; "Bitlis’in Temizlik işlemlerini yapan müdürlüğümüz, 07.00-16.00 olarak çalışan temizlik işçileri, her gün kendileri için belirlenen mıntıkalarda çöp toplamaya çıkıyorlar. Bazı bölgelere hergün bazı bölgelere gün aşırı gidiliyor. Okul, hastane, askeriye gibi günde iki kez çöplerin toplandığı bölgeler bile bulunuyor. Bazı işçiler kamyonla çöp toplamaya çıkarken, bazı işçiler ise süpürge ve faraşla ara sokakları süpürüyor. Süpürge makinelerimiz ise ana cadde ve bulvarlarda yol kenarlarını süpürüyor" dedi.

Konuşmasına Bitlis’te devam eden kış mevsimiyle birlikte Bitlis Belediyesi olarak yaptıkları kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi vererek devam eden Temizlik İşleri Müdürü Murat Yıldız;" Kış mevsimi ile birlikte temizlik işçileri de kaldırımları temizlemeye devam ediyor. Bitlis’te devam eden kar yağışı sonrasında, Belediye personellerini, kaldırım temizleme çalışmasına yönlendirdi. İşçiler, bu kez gece kar temizleme mesaisi yaptılar. Yaz aylarında kaldırımları tozdan ve çöpten süpürgeleri ile temizleyen işçiler, bu kez ellerine tahta küreklerini alarak, merdivenler ve kaldırımları kardan temizlemeye çalıştılar. Ana arterlerdeki kaldırımları kardan temizleyerek, vatandaşların daha rahat yürümesini sağlamaya çalıştık.’’dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.