DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te su arızaları gideriliyor

Videoyu Aç Bitlis'te su arızaları gideriliyor
A
a

Bitlis Belediyesi ekipleri, vatandaşların mağdur olmaması için dondurucu soğuğa rağmen su arızalarını gideriyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 10 derece ölçüldüğü Bitlis'te, su işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, su borularında meydana gelen tıkanmaları açmak ve patlak boruları değiştirmek için zor koşullarda çalışmalarını sürdürüyor.

Su İşleri Müdürü Mehmet Çiçek, yaptığı açıklamada, ekiplerin patlayan su hattını onarmak için çalışma yaptığını söyledi.

Ağır kış şartları nedeniyle arızalanan içme suyu hatlarına müdahale eden ekiplerin, bölge halkının su sıkıntısı çekmesinin önüne geçtiğini anlatan Çiçek, şunları kaydetti: 

"Kentimizin içme suyu ve kanalizasyon şebekesi ağır kış şartları nedeniyle neredeyse her gün arıza veriyor. Kentte yaşanan aşırı soğuk nedeniyle suyun donmasından dolayı patlaklar ve sayaçlarda arızalar meydana geliyor. Vatandaşlarımızın içme suyu konusunda herhangi bir sıkıntı çekmemesi için ekiplerimiz arızalara çok kısa sürede müdahale ediyor. Bu çalışmalardan hem vatandaşlar hem de biz çok memnunuz. Ekibimiz buzlu zemin ve sarkıtların içinde çalışmalarını sürdürüyor. Özverili çalışmalarından dolayı ekiplerimize teşekkür ediyorum."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.