Losev

Bitlis’te refüjler renkleniyor

Videoyu Aç Bitlis’te refüjler renkleniyor
A
a

            ​Bitlis’te refüjler renkleniyor

Bitlis Belediyesi Ahmet Eren Bulvarı üzerinde bulunan orta refüjlerde yaptığı çalışmalarda sona geldi. Çeşitli renklerdeki çiçeklerin ekildiği refüjler görünüm açısından güzel olacak.

Bitlis Belediyesi, kent merkezinin farklı noktalarında gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmaları ile cadde ve sokaklara baharın renklerini taşıyacak.
 
Bitlis Belediyesi kent genelindeki park, kavşak ve refüjlerde çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
 
Bitlis Belediye Başkan Vekili  İsmail Ustaoğlu, Bitlis’in yaşanabilir bir kent estetiğine kavuşması için gerekli her şeyin yapılacağını söyledi. Ustaoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bitlisimizin güzel, yaşanabilir ve kent estetiğine sahip bir kent olması için çalışmalar devam ediyor. Bitlislilerin huzuru ve memnuniyeti bizim için önemlidir. Çevreye ve doğaya verdiğimiz önemle, her dokunuşumuz, yapılan her çalışma ve rötuş, şehrimize artı değer katmak içindir. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizce başlattığımız mevsimlik çiçek dikimi çalışmaları kapsamında Bitlis devlet hastanesinden batarya kavşağına kadar devam eden orta refüjde mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirilecek. Peyzaj çalışmalarımız sadece refüjlerle sınırlı kalmayacak kenttin belirlenmiş noktalarında da olacaktır. Amacımız Bitlis’imizi Yaşanılabilir bir kent haline dönüştürmek olacaktır. Bunun içinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.