Losev

Bitlis'te muhtarlık hizmet binası açıldı

Videoyu Aç Bitlis'te muhtarlık hizmet binası açıldı
A
a

Bitlis Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve çocuk parkının açılışı yapıldı.

Muhtarlık hizmet binasının açılışına Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras, tüm mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, Bitlis Belediyesi tarihinin en güzel hizmetlerinin yaşandığını belirterek, “Ülkemizin en ücra köşelerinin gören gözü, işiten kulağı olan muhtarlarımıza hükümetimizin ne kadar kıymet verdiğini hepimiz biliyoruz. İlimizde de her mahallemizde muhtarlarımızın gelen vatandaşlarla buluşabileceği birer mekânları olsun istedik.” dedi.

Vali Ustaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bitlis Belediyesi olarak güzel bir hizmetin açılışını yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımızla ilgili düşünceleri kamuoyu tarafından bilinen bir husustur. Bugün burada Atatürk Mahallemizin muhtar ofisinin açılışını yaparken aynı zamanda bu alanda bulunan çocuk parkımızın açılışını gerçekleştirmiş olacağız. Daha önce birçok mahallemizde park açılışları yapmıştık. Söz verdik, sözümüzde durduk ve birlikte başardık. İlimize içinde bulunduğumuz yıl içerisinde toplamda 7 park kazandırdık.  Daha öncesinde kullanımdan uzak, park denebilecek durumda olmayan yerler varken şu anda çocuk oyun gruplarıyla, oturma alanlarıyla ve spor aletleriyle birçok sosyal aktiviteyi bünyesinde barındıran parklarımız var. Bitlis Belediyesi tarihinin en güzel hizmetlerinin yaşandığı ve yaşatıldığı bir süreci yaşıyor.”
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.