Losev

Bitlis'te Madde Bağımlılığıyla Mücadele Toplantısı

Videoyu Aç Bitlis'te Madde Bağımlılığıyla Mücadele Toplantısı
A
a

Madde Bağımlılığı ile Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Kamu Kurumlarının temsilcilerinin yanı sıra bazı sivil toplum kuruluşları da katıldı.

Toplantıda konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, uyuşturucuyla mücadelede kararlı ve sonuca odaklı ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirti. Uyuşturucunun bölücü terör örgütünün finansman kaynağı olmasından ve gencecik hayatları tehdit eden bu illetten bütün toplum kesimlerinin muzdarip olduğunu ifade eden Vali Ustaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Muhtarlarımızla yaptığım toplantılarda, halk toplantılarında ve gittiğimiz her yerde her mekanda bana sorulan, yardım istenilen bir konu uyuşturucu belası. Bütün toplumun muzdarip olduğu bu konuda kararlı ve sonuca odaklı neler yapabiliriz bunları konuşacağız. Her geçen gün artan ve yaygınlaşan, kullanım yaşı gün geçtikçe düşen, gencecik hayatların yok olmasına neden olan, çocuklarımızı zehirleyen bu illetle mücadelede sadece güvenlik güçlerimizin değil hepimizin, her ailenin, toplumun bütün kesimlerinin bu mücadeleye destek olması gerekiyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimizin bu konuda atmış olduğu ciddi adımlar var. İnşallah gençlerimizin bu uyuşturucu illetiyle yok olmalarına müsaade etmeyip elimizden geleni yapacağız. Bağımlı olan çocuklarımızın da tedavileri için ne gerekiyorsa yapacağız.”

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.