DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te Madde Bağımlılığı konulu konferans düzenlendi

Videoyu Aç Bitlis'te Madde Bağımlılığı konulu konferans düzenlendi
A
a

Bitlis Eren Üniversitesinde madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekmek amacıyla Madde Bağımlılığı konulu konferans düzenlendi.

Bitlis Eren Üniversitesi Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Bitlis Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü’nde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Muharrem Serhat, Yeşilay Danışma Merkezi’nde Görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Yaren Mutlu ve Bitlis Eren Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Hakan Tuzcu konuşmacı olarak katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Öğretim Görevlisi Hakan Tuzcu, konuşmasında “Madde kullanımı sadece bugünü değil, yarını da ilgilendiren önemli bir halk sağlığı sorunudur. Hedefimiz, henüz hiç bağımlılık yapıcı madde kullanmamış genç kitleyi korumaktır” dedi.

Uzman Muharrem Serhat, bağımlılığın oluşması, nedenleri, etkileri, sahadaki yansımaları ile Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü’nün bu konuda yaptığı çalışmalar hakkında öğrencilere bilgiler aktardı.  Yaren Mutlu ise Yeşilay Danışma Merkezi’nin misyonu ve faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bitlis Eren Üniversitesi Yeşilay Öğrenci Topluluğu Öğrencileri, konferans sonunda bağımlılıkla mücadele konulu el broşürleri dağıttı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.