Losev

Bitlis'te karla mücadele toplantısı gerçekleştirildi

Videoyu Aç Bitlis'te karla mücadele toplantısı gerçekleştirildi
A
a

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle karla mücadele toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, “İlimiz yoğun bir kar sezonuna girecek. İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan bu sezonu atlatmak istiyoruz. Bir taraftan karla mücadele çalışmalarımız sürerken bir taraftan da terörlü mücadele çalışmalarımız kararlılıkla sürecek. Ayrıca 100 bine yakın öğrencimizin eğitimi münasebetiyle yaşanabilecek bir takım sıkıntıların minimuma düşürülmesi noktasında bir takım tedbirlerimiz olacak. Her şeyden önemlisi can güvenliği noktasında sağlıkla ilgili yaşanan sıkıntılara seri koordinasyon ve işbirliği ile herhangi bir zayiat olmadan problemlerin aşılması ve halledilmesi noktasında iyi bir koordinasyon oluşturmamız gerekecek.” dedi.

“İlimizin avantajı karla mücadeleye hazırlıklı bir iliz” diye Vali İsmail Ustaoğlu, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Türkiye’de kar yağışının en yoğun yaşandığı il olması münasebetiyle bu konuda panik yapacak, krize girecek herhangi bir durum olmaması gerekir diye düşünüyorum. Sadece süreci sağlıklı yürütebilmek için herkesin kimle muhatap olacağı, kimin ne yapması gerektiği net bir şekilde belli olursa bu süreç sağlıklı şekilde yürüyecektir. Bu işin koordinesinde Vali Yardımcısının başkanlığında bir kriz ekibi oluşturulacak.”

Vali Ustaoğlu, köy yollarının açılması için sağlık problemlerinin öne sürülerek asılsız ihbarlarda bulunan şahıslar hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını sözlerine ekledi. 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.