DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te karla mücadele çalışması

Videoyu Aç Bitlis'te karla mücadele çalışması
A
a

Bitlis’te 2 günden beridir aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kapanan yollar Bitlis Belediyesi ekipleri tarafından açılıyor. Kar yağışı ile birlikte çalışmalara başlayan ekipler gece boyunca yolları açık tutmak için çalıştı.

Sabahın erken saatlerinde öğrencilerin okula gidişlerini sağlamak için çalışmalara başlayan ekipler mahalle yollarını kısa sürede ulaşıma açtı. Sabah işe gidecek vatandaşların yollarını açan ekipler tam not aldı. Yurt genelinde etkili olan kar yağışı şehirde de etkisini göstererek şehir beyaza büründü. Kar yağışıyla birlikte trafikte olan sürücüler de zor anlar yaşadı.

Bitlis Belediyesi 40 iş makinesi ve 80 personelle 13 mahallede karla mücadele hizmeti veriyor. Yoğun kar yağışına karşı tedbir alan Bitlis Belediyesi iş makinelerini 13 mahallede konuşlandırarak halkın yoğun kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için makine ve ekipmanları ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sabah saatleriyle birlikte ekipler kar temizliğine başladı. Yaya yolları ve ana caddeler üzerinde kar temizliği yapan ekipler önceliği okul önleri ve tehlike oluşturabilecek yerlere verdi. Kar temizleme çalışmalarının devam edeceğini belirten yetkililer güncel yaşamın olumsuz etkileneceği ve buzlanma olabilecek yerlerin öncelikli olarak temizleneceğine de vurgu yaptı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.