DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te istinat duvarı çalışmaları devam ediyor

Videoyu Aç Bitlis'te istinat duvarı çalışmaları devam ediyor
A
a

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin farklı sokak ve caddelerinde oluşan tehlikeleri ortadan kaldırmak amacıyla başlattığı yol genişletme, beton ve istinat duvar çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, halka en iyi hizmeti sunmak için çalışmalara aralıksız devam edildiğini belirtti.

Başkan Tanğlay, "Yol açma ve genişletme alanında toprak kayması sonucu çevre kirliliğine ve yolların bozulmasına neden olan yol kenarına istinat duvarı örme çalışması yapılarak çevre kirliliğinin önüne geçiyoruz. Yol güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde beton veya taş duvarla istinat çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Halkımız için kentimizde alt ve üst yapı sorunlarını çözmek için çaba gösteriyoruz.

İstinat duvarı yapımından sonra yolda büyük ölçüde genişlik sağlanmış olacaktır. Bu yolların genişletilmesi ve istinat duvarlarının tamamlanması ile hem yol genişlemiş olacak hem de bazı tehlikeler ortadan kalkmış olacaktır. Bitlis halkını daha iyi ve güzel bir kente kavuşturmak için belediye ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor" dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.