Losev

Bitlis'te halk otobüsleri denetlendi

Videoyu Aç Bitlis'te halk otobüsleri denetlendi
A
a

Bitlis Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği Ekipleri tarafından çam sitesi civarında bulunan ve seyir halindeki özel halk otobüslerini denetledi.

Vatandaşın kullandığı toplu taşıma araçlarını da denetleyen Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Zabıta Amirliği, yapılan denetimde özel halk otobüs şoförleri ve muavinlerin kıyafetleri, otobüslerin iç ve dış temizliği hat ve güzergâh ihlali yapılıp yapılmadığına yönelik denetim yapıldıktan sonra özel halk otobüsü şoförlerine yolculara yönelik tutumları hakkında bilgiler vererek uyarılarda bulundu.

Toplu taşıma araçlarında istenilen düzeyi yakalamayı hedeflemek için çalışan Bitlis Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği Ekipleri, denetim çalışmalarına devam ediyor. Uyarıları dikkate almayanlar ise yazılı ve sözlü olarak uyarıldı.
Bazı yolcular belediyenin bu uygulamasından memnun kaldıklarını dile getirirken, Zabıta Müdürü Nazım Özdemir, vatandaşların toplu taşıma ile ilgili şikâyetlerini ve isteklerini 24 saat Zabıta Müdürlüğüne yada Beyaz Masaya iletebileceklerini kaydederek, “ vatandaşlarımıza öncelikli hizmet anlayışımızla Bitlis’imizi daha da güzel ve yaşanılır hale getirmenin çabası içerisindeyiz “ dedi.

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkililerinden denetimlerin ara vermeden devam edeceği bildirildi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.