DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te Gönül Köprüsü projesi kapsamında 50 kişi Artvin'e gitti

Videoyu Aç Bitlis'te Gönül Köprüsü projesi kapsamında 50 kişi Artvin'e gitti
A
a

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun fikir babalığını yaptığı "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Bitlis'ten 50 kişi Artvin'e gitti.

Artvin Valiliğinin daveti üzerine Artvin'e gidecek olan 50 kişi, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu'nun da katıldığı uğurlama töreniyle halaylar çekilerek yolcu edildi. Burada gazetecilere açıklama yapan Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis'ten gidecek olan 50 kişinin Artvin'i tanıma fırsatını bulacağını ifade etti.

Vali Ustaoğlu, "Bitlis Valiliği ile Artvin Valiliği arasında "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında böyle bir organizasyon yapıyoruz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu bu projenin fikir babasıdır. Bu anlamda sağ olsun Sayın Bakanımızın himayelerinde illerimiz arasında bir gönül koridoru ve gönül köprüsü oluşturma adına bu projenin ilk adımını atmış olduk. Bugün burada 50'ye yakın Bitlisli kardeşimiz, bu proje kapsamında Artvin Valiliğimizin davetlisi olarak biraz sonra yola çıkacaklar. 3 gün boyunca Artvin Valiliğimizin ev sahipliğinde misafir olacaklar. Hem birliğimize hem kardeşliğimize hem de birbirimizi tanıma adına ve yöresel özelliklerini karşılıklı olarak tanıma ve kaynaşma adına böylece güzel bir projeyi bugün itibari ile başlatmış oluyoruz. Arkadaşlarımız gittikleri yerlerde Artvin ve ilçelerini gezecekler. Yine giden kardeşlerimiz, buranın yöresel özelliklerini Artvinli kardeşlerimizle paylamış olacaklar" dedi.

Daha önce konuyla ilgili web sitemizin aracılığıyla haber geçilmişti
https://www.bitlishaber13.net/artvin-bitlis-kardesligi-projesi-gercelestirilecek-10499.html
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.