Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis'te gıda denetimlerine hız verildi

Videoyu Aç Bitlis'te gıda denetimlerine hız verildi
A
a

Gıda üretimi yapan, satan ve toplu tüketime sunan işletmelerde hijyenik şartların sağlanması, sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimi sağlamak amacıyla İl Müdürlüğü tarafından gıda denetimleri aralıksız yapılmaktadır.

Bitlis il gıda ve tarım hayvancılık müdürlüğü web sitesinde yapılan açıklamada, 

Halkımıza güvenli gıda arzını sağlamak için gıda denetimlerimize hız verilmiş, 2016 yılı içerisinde 1.720 işletmede 1.769 denetim yapılmıştır. 2017 yılında müdürlüğümüz gıda kontrolörleri ekiplerince gıda denetimleri yoğunlaştırılarak, halkımızın sağlığının korunması ve güvenli gıdalara ulaşmalarının sağlanması amacıyla her gün denetimler artarak devam etmektedir.

Bu yıl içerisinde bir önceki yıla oranla Müdürlüğümüzce denetimler iki katına çıkarılacak ve 'en iyi denetçi tüketicidir' bilinci ile gıda konusunda vatandaşlarımızın büyük bir hassasiyet göstermeleri, gördükleri olumsuzlukları gıda şikâyet hattı olan ALO 174 gıda hattına bildirmeleri büyük önem taşımaktadır. ALO 174 hattına düşen şikâyetler konusunda İl Müdürlüğümüzce en kısa sürede sorunların etkili biçimde çözülmesi sağlanacaktır.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.