Losev

Bitlis'te gençler sabah namazında buluştu

Videoyu Aç Bitlis'te gençler sabah namazında buluştu
A
a

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesiyle İlimizde Selçuklu eseri olan Bitlis Merkez Ulu Cami'nde gençlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek, manevi ve dini duygularını güçlendirmek, milli ve manevi değerleri gelecek nesillere aktarmak amacıyla sabah namazı programı düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde eş zamanlı olarak hayata geçirdiği ''Gençler Sabah Namazında Buluşuyor'' programı kapsamında Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesiyle İlimizde Selçuklu eseri olan Bitlis Merkez Ulu Cami'nde gençlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek, manevi ve dini duygularını güçlendirmek, milli ve manevi değerleri gelecek nesillere aktarmak amacıyla sabah namazı programı düzenlendi. 

Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Medeni Öztaş, Kyk İl Müdürü Ali İhsan Körpe, İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani, İlimiz Camiilerinde görevli İmamlar ve  çok sayıda genç katıldı.

Program Sabah Namazının eda edilmesinden sonra  Kuran-ı Kerim tilaveti, İslam ve Gençlik konulu vaaz ve ilahilerin okunması ile devam etti. İl Müftüsünün duasının ardından katılımcılara Bitlis'in yöresel kahvaltısı olan Avşor çorbası ikram edilerek sona erdi. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.