Losev

Bitlis'te Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

A
a

Bitlis Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Başlıyor.

Bitlis Belediyesi, 3 yıldır gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerinin bu yıl dördüncüsünü düzenliyor.
 
"Ramazanda 30 Gün 30 Farklı Etkinlik" sloganıyla gerçekleştirilecek olan Ramazan ayı etkinlikleri Bitlis Lisesi bahçesinde yapılacak. Bitlis Belediyesi 4. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında Şiir Dinletisi, İlahi Konserleri, Dini Sohbetler, Çocuklar için etkinlik, Bitlis Arafane Grubu, Aşıklar atışması ve Kandil özel programı ile Bitlis’liler yine unutulmaz bir ramazan ayı ifa edecekler. Etkinlikler kapsamında Reha Yeprem, Abdurrahman Önül, Niğdeli Muhammed hoca, Cemal Kuru, Feyzullah Koç, Tarihçi Talha Uğurluel, Bilal Göregen ve Mehmet Emin Ay gibi tanınmış simalar Bitlisliler ile buluşacak.
 
İftar Çadırları 2 Ayrı Noktada Kurulacak
 
Bitlis Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında 2 ayrı yerde yine iftar çadrılarını kuruyor. 9 Temmuz Salı günü Beşminare Lisesi ve Bitlis Lisesi bahçesi olmak üzere 2 ayrı noktada iftar çadırı kurulacak. İftar çadırlarının sponsoru geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Eren Ailesi oldu.
 
Ramazan etkinliklerinin geleneksel hale geldiğini söyleyen Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın şunları söyledi "Bitlis Belediyesi olarak 3 senedir Ramazan ayında etkinlikler düzenliyoruz. Bu sene 4.sünü düzenliyoruz. Ramazan ayı boyunca hergün Beşminare ve Bitlis Liselerinin bahçelerinde iftar sofralarımız olacak. Herkesimden herkes iftar çadırlarımızda birlikte oruçlarını açma feyzine eriyoruz. Tüm halkımızı iftar çadırlarımıza katılmaya davet ediyorum.  Ayrıca Bitlis Lisesi bahçesinde Ramazan ayına özgü etkinliklerimiz olacak. Bitlis’imize birbirinden değerli ve tanınmış sanatçıları, hocaları gelecek. 11 ayın sultanı Ramazan ayımızın başta Bitlis’imiz olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.