Losev

Bitlis'te FETÖ/PYD örgütüne yönelik operasyonda 3 gözaltı

Videoyu Aç Bitlis'te FETÖ/PYD örgütüne yönelik operasyonda 3 gözaltı
A
a

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PYD terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar ve 13 Aralık tarihinde Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçlamasıyla 3 şahsa yönelik olarak Bitlis merkezli, Tatvan ilçesi ve Kayseri ilinde eş zamanlı operasyon yapıldığı belirtildi.

Operasyonda FETÖ/PDY Bitlis il yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet yürüttükleri tespit edilen H.B., H.A. ve E.İ. isimli şahısların yakalanarak gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, "Gözaltına alınan şahıslar haklarında adli tahkikat başlatılmıştır. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile kararlıkla devam etmekte ve edecektir" denildi. 


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.