DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis’te Engelli Dostu Modern Kaldırım dönemi

Videoyu Aç Bitlis’te Engelli Dostu Modern Kaldırım dönemi
A
a

Bitlis’te ilk defa engelli dostu modern kaldırımlar inşa edilmeye başlandı. 2019 Kent Dönüşüm Programı kapsamında çalışmalarını sürdüren Bitlis Belediye Başkanlığı, engelliler için de kaldırımlar inşa ediyor.

Asfalt uygulaması ile kentteki yolları tozdan, çamurdan ve çukurdan kurtaran belediye başkanlığı, mahalle yollarına ilk defa engelli dostu modern kaldırımlar inşa etmeye başladı.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, "Fen İşleri ekiplerimiz Ahmet Eren Bulvarının yollarında kaldırım genişletme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kış şartları ağırlaşmadan yolları ve kaldırımları sorun olmaktan çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Yürütülen çalışmalarla birlikte hem yaya trafiğinin çözüme kavuşacağını hem de kaldırımın genişletilerek yaya yolunun görsel bir güzelliğe kavuşacağını belirten Başkan Tanğlay, çalışmalarda bölge esnafının ve vatandaşların göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, "İnşallah vatandaşlarımız en kısa süre içinde daha geniş kaldırımlarda rahatlıkla yürüyebilecekler "diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.