Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis’te doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Videoyu Aç Bitlis’te doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor
A
a

Bitlis Belediyesi ucuz ve çevre dostu enerji olan Doğalgaz kullanımını hizmette sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ahmet Eren Bulvarında çalışmalar sürüyor.

Ahmet Eren Bulvarında devam eden altyapı ve doğalgaz çalışmaları hummalı bir şekilde ilerliyor. Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, sık sık çalışmaların yapıldığı Ahmet Eren Bulvarındaki çalışmaları sık sık ziyaret ederek çalışmaların son aşaması ile ilgili bilgi alıyor. Aynı zamanda Ahmet Eren Bulvarında bulunan halkla ve esnafıyla bir araya gelerek sohbetler gerçekleştiren Ustaoğlu, çalışmalarla ilgili esnafı bilgilendiriyor.

Ustaoğlu: "Var gücümüzle çalışıyoruz"

Doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Ustaoğlu, alt yapı ve üst yapısıyla sorunsuz bir Bitlis için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Ustaoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:"Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız hızla devam etmekte. Doğugaz Doğal Şirketi ile birlikte yürütmüş olduğumuz doğalgaz altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kentte yürütülen tüm doğalgaz çalışmalarını yakından takip ederek, gerek hava kirliliğinin önlenmesi anlamında gerekse alt yapısı ve üst yapısıyla sorunsuz bir Bitlis oluşturmak için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza ulaşım sorunu yaşatmamak için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz."
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.