DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis’te Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi

Videoyu Aç Bitlis’te Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi
A
a

Bitlis’te “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla anma programı ve çelenk sunma töreni düzenlendi.

Çelenk sunma törenine, Bitlis Vali Vekili Tekin Erdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Aytürk Uslu, İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, kurum müdürleri, şehit yakınları, gaziler, vatandaşlar, askerler ve polisler katıldı.

Bitlis Şehitliği’nde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasından sonra Bitlis Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Şehit ve Gaziler Derneği çelenkleri anıta sunuldu.

Program, askerler tarafından yapılan saygı atışının ardından İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani tarafından dua edilmesiyle devam etti. Vali Vekili Tekin Erdemir, protokol üyeleri ile birlikte şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı, Bitlis Valiliği tarafından Ulu Camii’de şehitler için düzenlenen Mevlit Programı’nın ardından sona erdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.