Losev

Bitlis'te buzlanan merdivenler temizleniyor

Videoyu Aç Bitlis'te buzlanan merdivenler temizleniyor
A
a

Bitlis Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kar yağışının yarattığı olumsuzluklardan etkilenmemesi için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri, kepçeler, greyderler, kar küreme araçları, tuzlama ekipmanları ile Kent merkezi ve mahallerde karla temizleme çalışmaları sürüyor.

Ekipler, ana ve ara yollar ile mahalle aralarındaki basamaklar ve merdivenleri sürekli olarak temizliyor. Karla mücadele ekipleri ayrıca, vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendirerek gerekli çalışmaları sürdürüyor.  Yaşlı, hasta, engelli hamile ve karlı alanlarda yürümekte zorlanan vatandaşların ulaşımını sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor. Buzlanma olan merdivenlerde ve kaldırımlarda tuzlama çalışması sürdürüyor.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, belediye ekiplerinin karla mücadele için alarma geçtiğini belirterek, “Ekiplerimiz bu doğrultuda aralıksız olarak çalışmalarını sürdürecek. Ara sokaklar da dahil olmak üzere tüm yollarımız ve kaldırımlarımız temizlenecek ve açık hale gelecek. Vatandaşımızın kar nedeniyle oluşan olumsuzluklardan en az şekilde etkilenmesi için yoğun çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.