DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te Belediyesi tarafından ramazan öncesi iş yeri denetimi

Videoyu Aç Bitlis'te Belediyesi tarafından ramazan öncesi iş yeri denetimi
A
a

Bitlis Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan'ında aralarında bulunduğu Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi halkın doğrudan gıda temin ettiği fırın, pastane, kasap, gıda, imalathane ve unlu mamul üretim yerlerine yönelik olarak denetimlerine başladı.

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi halkın doğrudan gıda temin ettiği fırın, pastane, kasap, gıda imalathane ve unlu mamul üretim yerlerine yönelik olarak denetimlerine başladı.

Bitlis Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan, belediye meclis üyeleri Sani Güneri ve Mahmut Özgüzel ile Zabıta Müdürlüğü'ndeki memurların katılımıyla yapılan denetimlerde üretim yerleri ruhsat, hijyenik ve fiziki şartlar, çalışanların özellikleri ve iş güvenliği konularında ayrıntılı denetime tabi tutuldu. İnsan sağlığının herşeyden daha önemli olduğunu belirten Bitlis Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan, "Yaklaşan Ramazan ayı öncesi halkımızın sağlıklı ürünler tüketebilmesi amacıyla fırın ve pastane, kasap gibi unlu mamullerin üretildiği yerlere denetimlerde bulunduk. Denetimler belirli aralıklara ve zamansız bir şekilde devam edecek" dedi.

Denetim sırasında esnafın sorunlarını da dinleyen Eş Başkan Olan, esnaflar ile birlikte dayanışarak, sorunların kısa sürede çözeceklerini ifade etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.