Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis'te Belediye Personellerine "E-belediye" Eğitimi

Videoyu Aç Bitlis'te Belediye Personellerine "E-belediye" Eğitimi
A
a

Bitlis Belediye personeline, belediyelerde kullanılacak olan Harcama ve Analitik Muhasebe sistemi olan "e-belediye" konularında eğitim verildi.

Bitlis Belediyesi belediyecilik alanında yürüttüğü faaliyetlerin yanı sıra personellere yönelik eğitim seminerlerine de devam ediyor. Bu kapsamda belediyelerde "e-belediye" sistemine geçilecek olması sebebiyle belediye personellerine konuya ilişkin eğitim verildi.

Bilgi İşlem Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen ve Bitlis Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitime, ilgili birim müdürleri ve programı kullanacak olan personeller katıldı.

7099 Sayılı K.H.K gereği İçişleri Bakanlığı tarafından tüm belediyelere yönelik yazılımı devam eden ve Bitlis Belediyesi de pilot belediye olarak içinde bulunduğu E- Belediye Projesi kapsamında Harcama ve Analitik Muhasebe modeli hizmet içi eğitimi verildi.

Bitlis Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Müfit Dağ tarafından verilen "E-Belediye Eğitim Semineri"nde personele "e-belediye" sistemi tüm boyutları ile anlatıldı. "e-belediye" sisteminin belediyede daha etkin kullanılması amacıyla yapılan eğitimde, "e-belediye" sistemi personellere uygulamalı olarak gösterilerek bilgi sahibi olmaları sağlandı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.