Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis'te bayram öncesi denetlemeler sıklaştırıldı

Videoyu Aç Bitlis'te bayram öncesi denetlemeler sıklaştırıldı
A
a

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Bayramının yaklaşması nedeniyle kent merkezinde faaliyette bulunan pastane, şekerci, tatlı ve unlu mamul işletmelerinde gıda hijyen ve diğer konularda denetimler yapıldı.

Zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde, imalathanelerin ve çalışanların sağlık karneleri, sağlık raporları, işyeri temizliği, gıdaların tazeliği, üretimde kullanılan alet ve gereçlerin temizliği, beyaz önlük ve eldiven kullanımı, sineklikler gibi önem arz eden konular titizlikle incelendi. Eksikleri bulunan işyerlerine resmi tutanak hazırlanarak eksiklerini gidermeleri için süre verildi.

Bitlis Belediyesi olarak vatandaşların güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için yıl boyunca çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, "Yıl içinde sürdürdüğümüz rutin denetimlerimizi Ramazan Bayramı öncesi pastane ve tatlı salonlarında da sürdürüyoruz. Çünkü Bayram dolayısıyla buralarda yoğunluklar oluşuyor. Bu çalışmalar hem vatandaşımız hem de esnafımız için çok önemlidir. Bu denetimlerle de birçok olumsuzluğun önüne geçiyoruz. Yaptığımız denetimlerde başta hijyen olmak üzere genel bir kontrol yapıp, kurallara uymayan iş yerlerine uyarılarda bulunuyoruz." dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.