Losev

Bitlis’te bahar temizliği devam ediyor

Videoyu Aç Bitlis’te bahar temizliği devam ediyor
A
a

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, “Daha Temiz Bir Bitlis İçin” sloganıyla kentte bahar temizliği yapıyor.

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin genelinde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında çarşı merkezi, çevre yolu ile mahallelerde genel temizlik yapıldı.
Bitlis Belediye Temizlik İşleri Müdürü Murat Yıldız, baharın gelmesiyle beraber ’Daha Temiz Bir Bitlis İçin’ temizlik çalışmalarını sürdüklerini söyledi.

Ekiplerin cadde ve sokaklarda kıştan kalma atıkları temizlerken, yol kenarlarında ve parklarda ağaç budayarak bakımlarını yaptığını belirten Belediye Temizlik İşleri Müdürü Murat Yıldız, “Bu çalışmalarımız planlı bir şekilde aralıklı olarak rutin bir şekilde sürecektir. Vatandaşlarımızın, toz ve farklı unsurlardan olumsuz etkilenmemesi için temiz bir ortam sağlamaya çalışıyoruz.

Kentimizi güzel kılmak adına vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Çöpleri gelişi güzel etrafı kirletecek biçimde atmamalarını, çevre konusunda duyarlı olmalarını istiyoruz. Daha temiz bir Bitlis için tüm vatandaşlarımızı bize destek vermeye davet ediyorum”dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.