Losev

Bitlis'te Aşure Günü Etkinliği

Videoyu Aç Bitlis'te Aşure Günü Etkinliği
A
a

Bitlis Eren Üniversitesinde aşure günü etkinliği kapsamında akademik, idari personel ile öğrenci ve misafirlere aşure ikramında bulunuldu.

BEÜ Öğrenci Konseyi üyeleri, aşure günü dolayısıyla Memduh Eren Camii bahçesinde aşure ikramında bulundu. Cuma namazının ardından yapılan aşure etkinliği büyük ilgi gördü.

Birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Bitlis Eren Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Berk Yasin Şefkatlioğlu; "Birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olan bu güne özel bir saygı gösterilmelidir. Aşure gününün bütün hayır ve bereketlerine nail olabilmemiz dolayısıyla aşure günümüz mübarek olsun." dedi.

Muharrem ayının 10. günü yapılan aşure etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım: "Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin ifadesi; bolluk ve bereketin simgesidir. Aşure Günü'nün, milletimizin ve devletimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması ve güzelliklere kavuşması adına da bir haberci olmasını diliyorum." dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.