DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te Ak Parti Temayül Yoklaması Yapıldı

A
a

Yerel seçimde AK Parti'den Bitlis merkez ve ilçelerinde aday adayı olanlar için İsmail Eren Spor Kompleksinde temayül yoklaması yapıldı.

Temayül yoklamasına katılan Ak Parti MKYK Üyesi Bülent Gedikli, yaptığı konuşmada, hayrın, iyiliğin, güzelliğin nerede olduğunu en iyi bilenlerden olduklarını belirterek, bundan kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ve bu anlayışla yollarına devam ettiklerini söyledi.
 
Gedikli, bugüne kadar 7 seçim geçirdiklerini, önümüzdeki 1,5 yıl içinde de 3 seçim yapılacağını anımsatarak, AK Parti'nin seçimlerden seçime değil, sürekli sahada olduğunu ve olmaya da devam edeceğini ifade etti.
 
"Sizler ilinizde, beldenizde, ilçenizde ve mahallenizde sahadasınız. Biz de meclis çatısı altında Türkiye'nin ve dünyanın her yerinde sahadayız" diyen Gedikli, şöyle konuştu:
 
"Bu anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugüne kadar girdiğimiz 3 genel ve 2 yerel seçim ile 2 referandumdan oylarımızı artırmak suretiyle çıktık. Milletimiz bize bu desteği verdi. Milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Başbakanımız her defasında bunu söylüyor. İşte temel şiyarımız ve anlayışımız bu. En iyi hizmeti verecek arkadaşlarımızı bu görevlere seçmek için buradayız. El ve gönül birliğiyle bunu yapacağız."
 
Birilerinin gücünü bayanlardan, medya patronları ve sermaye gruplarından aldığını bildiren Gedikli, Ak Parti'nin ise gücünü önce Allah'tan, sonra milletten aldığını dile getirdi.
 
-"Ellerini ovuşturanlar, avuçlarını yalarlar"
 
Gedikli, son günlerde ortaya çıkan bazı durumlardan dolayı, "AK Parti'de birlik ve beraberlik bozuldu" diye birtakım çevreler ellerini ovuşturmaya başladığına değinerek, "Ellerini ovuşturanlar, avuçlarını yalarlar. Bunu herkes böyle bilsin. 11 yılda olduğu gibi bundan sonra gücümüzü Allah'tan ve milletimizden almaya devam edeceğiz. Sizler kaostan beslenmek isteyenlere, kaos çıkaranlara ve suyu bulandırmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceksiniz. seçimlerde gereken dersi tekrar tekrar onlara vereceksiniz. Bundan şüphemiz yok" diye konuştu.
 
-"Güçlenerek İnşallah yolumuza devam edeceğiz" 
 
Gedikli, millete efendilik taslayanların olduğunu ve bunların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için 'muhtar bile olamaz' dediğini bildirerek, milletin bu oyunlara gelmeyeceğini ve bu oyunları bozacağından şüphe duymadığını kaydetti.
 
Gedikli, Ak Parti'nin bugüne kadar güçlenerek gelmesinde milletin büyük emeğinin bulunduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:
 
"Bundan sonra da güçlenerek İnşallah yolumuza devam edeceğiz. Sayın Başbakanımız teşkilatların ve sizlerin görüşüne çok önem ve değer veriyor. Bu nedenle temayül yoklamalarıyla görüş ve önerilerinizi almak istiyoruz. Bu bir yoklamadan ibaret değil adeta bir anket gibi. Değişik durumları değerlendirme imkanına sahip olacaksınız. Bu birlik ve beraberlik çok önemli. Teşkilatlarımız bu salonları hala doldurmaya devam ediyor. Bizi büyük ve farklı kılan özelliğimiz bu.  Belki büyük partilerin kongreleri bile bu kadar kalabalık olmuyor. Bu birlik ve beraberliğimizin devam edeceğini ümit ediyorum. Temayülü gelenek haline getirdik. Her seçimde bunu tekrar ediyoruz ve teşkilat olarak görüşlerinize başvuruyoruz. Bizimle 11 yıldır yaptığınız yol arkadaşlığı için sonsuz teşekkür ediyorum. Temayül yoklamasının hayırlı olmasını diliyorum."
 
Bitlis ve ilçelerindeki belediye başkanlıkları için aday adayı olanların tanıtımının ardından 729 delege oy kullanmaya başladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.