Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis'te Adalet Ormanı oluşturuldu

Videoyu Aç Bitlis'te Adalet Ormanı oluşturuldu
A
a

Bitlis'te Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle "Adalet Ormanı" oluşturuldu.

Bitlis Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bitlis Tarım ve Orman Müdürlüğü ortak çalışmasıyla 8 Ağustos Mahallesi'nde 700 fidan dikildi. Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz ve Adalet Komisyonu Başkanı Uğur San, fidanları toprakla buluşturarak can suyu verdi.

Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle Bitlis'te de "Adalet Ormanı" oluşturduklarını belirten Vali Çağatay, "700 fidanı toprakla buluşturduk. Burası daha önce Orman İşletme Müdürlüğünce ağaçlandırma alanı ilan edilmişti. Bu çalışmada bulunmaktan büyük şeref duydum. Adalet teşkilatımızın böyle güzel bir çalışma yapması bizi ziyadesiyle mutlu etti." dedi.

Başsavcı Dilsiz ise Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığınca bu projenin 81 ilde hayata geçirildiğini belirtti. Proje kapsamında şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon fidan dikildiğini ifade eden Dilsiz, şöyle konuştu: "Bu attığımız küçük adımın inşallah Bitlis'in ilerleyen zamanlarında daha yeşil bir ortam olmasını diliyoruz. Katılımlarından dolayı valimize, emniyet müdürümüze, jandarma komutanımıza, komisyon başkanımıza ve desteklerinden dolayı Tarım ve Orman Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum."

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.