Losev

Bitlis'te 9 ayda 35 bin kişiye yardım yapıldı

Videoyu Aç Bitlis'te 9 ayda 35 bin kişiye yardım yapıldı
A
a

Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), 2017 yılının ilk 9 ayında 35 bin kişiye 13 milyon 690 bin 723 TL'lik yardımda bulundu.

SYDV Müdürü Yeter Pürmüs, vakfın yardımlarından bahsederek, sadece nakdi yardımlar değil kadın ve erkek refakatçi evi ve bayanlara kurslar açarak desteklerde de bulunduklarını belirtti. SYDV'nin 9 aylık faaliyetlerinden söz eden Pürmüs, Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu başkanlığında yürütülen çalışmalar kapsamında kayıtlı 10 bin 19 dosyaları bulunduğunu ve imkanlar ölçüsünde müracaat eden herkese yardımlarda bulunduklarını söyledi.

SYDV Müdürü Yeter Pürmüs,

Sayın Valimiz İsmail Ustaoğlu başkanlığında vakfımızda çok güzel çalışmalar içerisindeyiz. 2017 yılının birinci ayından şimdiye kadar toplamda 35 bin kişiye eğitim, sağlık, gebelik, gıda, aile, muhtaç asker, tıbbi malzeme, tıbbi cihaz, yurt içi tedavi, barınma, eşi vefat etmiş kadınlara yönelik, engelli yakını, engelli aylığı, yaşlı aylığı, tek seferlik, özel amaçlı, muhtaç asker çocuğu, öksüz ve yetim, yabancı, diğer sağlık ve kira gibi alanlarda bugüne kadar 13 milyon 690 bin 723 TL yardımlarda bulunduk. Bunların yanı sıra muhtaç vatandaşlarımız yine vakfımız bünyesinde bulunan "Hayır Çarşımızdan" gerek kışlık gerekse yazlık giyim yardımlarından da faydalanıyorlar diye konuştu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.