Losev

Bitlis'te 60 Polisin Görev Yerleri Değiştirildi

Videoyu Aç Bitlis'te 60 Polisin Görev Yerleri Değiştirildi
A
a

Bitlis'te 60 polisin görev yerlerinin değiştirildiği öğrenildi. Bitlis İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç’ün merkeze çekilmesinin ardından görevden almalar devam etti.

Yapılan son görevden alma ve görev değişikliği kapsamında aralarında birçok şube müdürünün de aralarında bulunduğu yaklaşık 60 polis görevden alındı.

Alınan bilgilere göre 17 Aralık Operasyonundan sonra Bitlis Emniyetinde İl Emniyet Müdürü Sadedtin Akgüç’ün görevden alınıp merkeze çekilmesinin ardından bu hafta sonu Bitlis Emniyetinde çalışan ve aralarında şube müdürlerinin de bulunduğu yaklaşık 60 polis görevden alınarak pasif görevlere çekildiği öğrenildi.

Yapılan son görevden alma ve görev değişikliği ile Bitlis Emniyetinde görevli Şube Müdürü Abdullah Meşe Karakol Amirliğine, Evrak Arşiv Müdürü Ahmet Gündüz Pasaport Müdürlüğüne, Hukuk ve Soruşturma Şube Müdürü Osman Şahin Evrak Arşiv Müdürlüğüne, Karakol Amiri Beytullah Eker Biçer Güvenlik Şube Müdürlüğüne, Tatvan Asayiş Müdürü Kürşat Başaran Başoğlu KOM Şube Müdürlüğüne, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şaban Doğan Eğitim Şube Müdürlüğüne, KOM sorumlusu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Dinler pasif göreve çekildi.

Ayrıca pasif görevde olan Ahmet Turabi Eğer Personel Daire Başkan Yardımcılığına yükseltildi.
Öte yandan daha öncesinde KOM Şube Müdür olarak görev yapan Hasan Hüseyin Bulut görevden alınarak Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğüne verilmişti. Bulut’un yaptığı itiraz neticesinde yürütme durdurma kararı verilmişti. Ancak Bulut’un eski görev yeri olan KOM’a iade edilmesi gerekirken son görev değişikliğiyle Bulut bu kez Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünden, Siber Suçlar Şube Müdürlüğüne gönderildi.

Ayrıca Bulut’un daha öncesinde Ankara Kom Daire Başkanlığında görevliyken Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan’ın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmasında görev alan ekip içerisinde yer almıştı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.