DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te 209 Kilogram Eroin Ele Geçirildi

Videoyu Aç Bitlis'te 209 Kilogram Eroin Ele Geçirildi
A
a

Bitlis'te polisin yaptığı çalışmalar sonucu bir kamyonette 209 kilo 306 gram eroin ele geçirildi.

Bitlis'te polisin yaptığı çalışmalar sonucu bir kamyonette 209 kilo 306 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili 1 kişi  tutuklanırken, Bitlis Valisi Orhan Öztürk, kentten bir gram uyuşturucunun dahi geçiş yapmaması için yoğun bir çaba gösterildiğini söyledi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bu yılın en büyük uyuşturucu operasyonunu, bugün sabaha karşı gerçekleştirdi. Yapılan rutin yol kontrolleri sırasında plakası ve sürücüsü açıklanmayan kamyonet, Bitlis-Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan Arıcılık mevkisinde durduruldu. Yapılan aramalda, kamyonetin çeşitli yerlerine yapılan zulalarda 209 kilo 306 gram eroin bulundu. Gözaltına alınan araç sürücüsü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'TARİHİ SAYILABİLECEK BİR MİKTAR'

Bitlis Valisi Orhan Öztürk ve Emniyet Müdürü Saim İşlek ortak açıklama yaptı. Vali Öztürk, tek gram uyuşturucunun dahi kentten geçmemesi için büyük gayret gösterildiğini belirtirken, Emniyet Müdürü İşlek, uyuşturucu kaçakçılarına yönelik titiz bir çalışma yaptıklarını vurgulayarak şöyle konuştu:

"Bugün sabaha yakın bir saatte KOM Şube Müdürlüğünde çalışan arkadaşlarımızın uyum ve ahenkli çalışmalarının neticesinde, durdurulan bir araçta 209 kilo 306 gram eroin maddesi ele geçirildi. Bitlis'te tarihi sayılabilecek bir miktarda eroin ele geçirdiler. Bölgemizden bir gram uyuşturucunun geçmesine engel olabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Gençliği yok etmeye ve zehirlemeye çalışan herkese karşı amansız takibimiz sürecektir."


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.