Losev

Bitlis'te 2 kilo 88 gram eroin ele geçirildi

Videoyu Aç Bitlis'te 2 kilo 88 gram eroin ele geçirildi
A
a

Bitlis’te polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şehirlerarası yolcu otobüsünde bulunan bir yolcunun üzerinde 2 kilo 88 gram eroin ele geçirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimiz üzerinden batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatı yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, Diyarbakır yolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasında bir yolcu firmasına ait otobüs kontrol amaçlı durduruldu.

Araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ş.B. isimli şahsın durumundan şüphelenmesi üzerine yapılan aramalarda şahsın bel kısmına sarılı vaziyette 4 paket halinde toplam daralı ağırlığı 2 kilo 88,26 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili yakalanan Ş.B. isimli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek suçundan ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılmış. Şahıs uyuşturucu madde kullanmak suçundan alınan ifadesinin ardından serbest kalmış olup, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek" suçundan 11.11.2017 tarihinde mevcutlu olarak Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.

İlimiz ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz devam edecektir" denildi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.