Bitlis Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Bitlis Vali Yardımcısı Tarık Safa Kahveci, OSB yönetimi ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda Bitlis OSB'de devam eden çalışmalar değerlendirilirken, yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Yönetim kurulu üyeleri seçildi

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yönetim kurulu, denetim kurulu ve OSBÜK temsilcilikleri için seçim gerçekleştirildi.

Seçim sonucunda Yönetim Kurulu asıl üyeliklerine Nejdet Yalçınkaya, Behçet Şubaşı, Muhammed Demirkıran, Özkan Yılmaz ve Medet İlbars seçildi.

Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Eser Ula, Güven Başkan, Mahmut Şiringül, Abdullah Akkoyun ve Harun Yahyaoğlu getirildi.

Denetim Kurulu asıl üyeleri Kasım Bilgin ve Alaattin Gümüş olurken, yedek üyeliklere Bahattin Yıldız ve Emin Acar seçildi.

Bitlis Osb'de Seçim Heyecanı İşte Yeni Yönetim 1

OSBÜK temsilcileri de belirlendi

OSBÜK asıl temsilciliklerine Nejdet Yalçınkaya ve Vedat Avcı, yedek temsilciliklere ise Abdullah Aslan ve Yunus Palu getirildi.

Bitlis OSB'nin geleceği masaya yatırıldı

Güroymak'ta muhtarlar tek çatı altında toplandı
Güroymak'ta muhtarlar tek çatı altında toplandı
İçeriği Görüntüle

Genel kurulda Bitlis OSB'nin sanayi altyapısının geliştirilmesi, yatırım süreçlerinin desteklenmesi ve üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar da ele alındı.

Yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalar değerlendirilirken, bölgedeki yatırım ve üretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik görüşler paylaşıldı.

Toplantı, gündemde bulunan diğer maddelerin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA