Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis Osb İçin 3 Milyon TL'lik Destek

Videoyu Aç Bitlis Osb İçin 3 Milyon TL'lik Destek
A
a

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan (DAKA) Bitlis Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için 3 milyon TL’lik destek.

2018 Yılı Yatırım Altyapısının Güçlendirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında DAKA tarafından desteklenen Bitlis Organize Sanayi Bölgesi Yatırım Altyapısının Geliştirilmesi için imza töreni düzenlenecek.

Bitlis Valisi, Belediye Başkan Vekili ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ustaoğlu, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Davut Tezcan ve DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray'ın katılımıyla Bitlis Valiliğinde imza töreni yapılacak. 4 milyon 258 bin TL toplam yatırım tutarlı projenin 3 milyon 193 bin 500 TL'lik kısmı DAKA desteği ile finanse edilecek proje kapsamında Bitlis OSB idari binası, çevre duvarı ve peyzaj alanı işlerinin tamamlanması amaçlanıyor. Yapılacak olan çevre düzenlemesi ile güvenlik sağlanacak ve OSB diğer bölgelerden ayrılması planlanırken, idari ve sosyal bina ile OSB'de bulunan çalışanların iş yaşamı standartları yükselip, OSB'nin kurumsallaşmasına ve gelişmesine katkı sağlanması hedeflenmektedir.

Proje ile OSB'nin yerel ve uluslararası yatırımcılar için cazibesi ve tercih edilirliği artırılarak, bununla birlikte bölgede istihdam ve yatırımcı kapasitesinin arttırılması hedeflenmektedir. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.