Losev

Bitlis mesleki eğitim merkezinden BEÜ öğrencilerine Autocad kursu

Videoyu Aç Bitlis mesleki eğitim merkezinden BEÜ öğrencilerine Autocad kursu
A
a

            BEÜ öğrencilerine Autocad kursu

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezinde açılan iki boyutlu çizim (AUTOCAD) kursuna Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerinden büyük bir ilgi ve katılım var.

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezinde, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı ve 2015-2016 Eğitim Öğretim yıllında yaklaşık 900 kişiye iki boyutlu çizim (AUTOCAD) kursu verildi. Bu katılım özellikle Bitlis Eren Üniversitesinin Mühendislik Fakültesinin, İnşaat ve Makine Mühendisliği bölümü öğrencilerinden gelmektedir. Ayrıca Bitlis Eren Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden de katılımlar olmaktadır.

Bu bağlamda Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi öğretmeni, Mehmet Aslansoy’un büyük bir özveri ve başarı ile verdiği iki boyutlu çizim kursları devam etmektedir.

Üniversite öğrencileri, bu kursların kendileri için büyük bir ihtiyaç olduğunu ve bu kurslar Bitlis Mesleki Eğitim Merkezinde büyük başarı ile veriliyor olması, kendileri için çok büyük bir şans ve avantaj olduğunu söylemektedirler. Öğrenciler, bu kurslara hem bölüm derslerine katkı sunma hem de emsallerine göre daha nitelikli ve daha donanımlı olma adına katıldıklarını ifade etmekteler.

Merkez Müdürü Ali Uzun, üniversite öğrencileri dışında da yeterli sayıda talep olması durumunda iki boyutlu çizim kursunun açılacağını ifade etti.

Bunun yanı sıra Bitlis Mesleki Eğitim Merkezinde, Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerine, Benzinli Motorlar kursu da verilmektedir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.