Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi çırak öğrencileri Çekya'dan döndüler

Videoyu Aç Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi çırak öğrencileri Çekya'dan döndüler
A
a

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüğünün, "Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti" kapsamında 2018 yılı  teklif çağrısı döneminde sunduğu ve kabul görülen "Çırakların Mobilya Tasarımı üzerine Avrupa Stajı" başlıklı proje kapsamında Çekya'da yapılan çırak öğrenci stajı başarı ile tamamlandı.

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Mobilya İç Mekan Tasarımı Alanı çırak öğrencileri, söz konusu proje kapsamında 10.03.2019 - 23.03.2019 tarihleri arasında 14 günlük stajlarını tamamlayarak  Çekya'dan yurda döndüler.

Merkez müdürü Marhan, çırak öğrenciler, 14 günlük Avrupa stajında hem kendi meslek dallarında pratik yaparak  yeni öğrenmeler, farklı uygulama teknikleri edindiler, hem de kültürel gezilerle güzel ve eğlenceli vakit geçirdiklerini ifade etti.

Bitlis Mesleki Eğitim Merkez müdürü Marhan, hazırladığımız proje kapsamında  Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı çırak öğrencilerimizin Avrupa  stajları, amaçlanan  öğrenmeler ve hedeflenen kazanımlar doğrultusunda  ziyadesiyle etkili ve güzel geçtiğini  dile getirdi. Öğrencilerin oldukça istekli, öğrenmeye arzulu ve çok keyifli bir şekilde katılımda bulunduklarını ifade eden Marhan, "söz konusu staj,  çırak öğrencilerimiz için hem pratik yapma, hem sosyal, hem de kültürel bağlamda çok zevkli ve yararlı geçtiğini açıkladı.

Marhan, hazırlanan program dahilinde, öğrenciler gün içinde staj görüp sonrasında Prag kentinin birçok tarihi yerlerini ve Almanya Dresden kentini de gezme şansına sahip olduklarını vurgulayarak;  "söz konusu proje süresince öğrenciler, üç ayrı okulda stajlarını gerçekleştirip sonrasında  staj yaptıklarına dair sertifikalarını alarak yurda döndüklerini" açıkladı.

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.