Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi çırak öğrencileri Avrupa'ya gidiyor

Videoyu Aç Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi çırak öğrencileri Avrupa'ya gidiyor
A
a

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüğünün, "Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti" kapsamında 2018 yılı teklif çağrısı döneminde sunduğu, "Çırakların Araç Elektroniği ve Mobilya Tasarımı Üzerine Avrupa Stajı" başlıklı proje, gerekli kriterlere uygun görülerek kabul edildi.

Söz konusu kabul edilen proje kapsamında ilk grup olan Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Otomotiv Teknolojisi Alanı çırak öğrencileri, 06.01.2019 - 19.01.2019 tarihleri arasında 14 günlük staj yapmak üzere Makedonya'ya gidiyorlar. 

Çırak öğrencilerin 14 günlük Avrupa stajında çırak öğrencilere, Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şah Marhan ve Müdür yardımcısı Ümit  Güllüpınar, refakat edecek.

Merkez müdürü Marhan, söz konusu proje kapsamında çırak öğrencilerimizin Avrupa'da staj yapacak olmalarını çok değerli bulduğunu  ifade etti.

Öğrencilerin oldukça sevinip heyecanladıklarını ifade eden Marhan, "söz konusu staj, inşallah çırak öğrencilerimiz için ufuk acıcı, çok faydalı ve farklı bir tecrübe olur" şeklinde  temennilerde bulundu.

Muş hava yolu ile 06.01.2019 tarihinde yola çıkacak olan Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi çırak öğrencileri 19.01.2019 tarihinde yurda dönecekler.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.