Losev

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Ailelerle Buluştu

Videoyu Aç Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Ailelerle Buluştu
A
a

Mesleki Eğitimler Ailelerle Buluşuyor Projesinde, Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi farklılık göstermeye devam ediyor.

MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün başlatığı "Mesleki Eğitimler ailelerle buluşuyor projesi" kapsamında Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi ailelerle buluşmanın ötesinde, ihtiyaç sahibi aile çocuklarına çocuk karyolası(baza), nevresim takımı, kitaplık özellikli öğrenci ders çalışma masası ve giysi (Şort, tşort, vb) desteğinde  bulundu.

Ayrıca  çırak öğrenciler;  ailelerin dolap, kapı, çekyat, priz vb. tamiratları yaptılar.

Bitlis Mesleki Eğitim Merke müdürü Mehmet Şah Marhan: "Mesai arkadaşlarımla ve çırak öğrencilerimizin çalıştığı işyerleri ile yaptığımız fikir alışverişi ve görüşmeler sonucunda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına böylesi faydalı ve anlamlı bir çalışmanın yapılması konusunda hemfikir olduk. 

Bitlis Mesleki Eğitim merkezi ailesi olarak, bu çalışma ile hedeflediğimiz üç amacı gerçekleştirdik. Hem mesleki eğitim merkezlerin bilinmesi dolayısıyla tanıtılmasını amaçladık.  Çırak öğrencilerimizin pratik yapmalarını sağladık. Hem de ailelere destek sağlanılsın istedik. Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Ailesi olarak; çırak öğrencilerimizin üretiminde bulundukları ürünleri, ihtiyaç sahibi ailelere teslim etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Destek sunan çırak öğrencilerimizin çalıştığı işyerlerine, mesai arkadaşlarıma, okul öğretmenlerimize, aile birliği başbakanımıza ve çırak öğrencilerimize çok teşekkür ederiz." İfadelerinde bulundu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.