Losev

Bitlis Mesem Köy Öğrencilerini Tıraş Etti

Videoyu Aç Bitlis Mesem Köy Öğrencilerini Tıraş Etti
A
a

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi, Güzellik Saç Bakım Hizmetleri Alanı Erkek Kuaförlüğü meslek dalı çırak  öğrencisi Ömer Ballıoğlu ve kalfa adayı Murat Biçer tarafından köy çocukları tıraş edildi.

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi müdürü Mehmet Şah Marhan, "Köy çocuklarının berbere gelme şansları ve imkanlarının olmadığını düşünerek, müdür yardımcımız Metin Gücüm, çırak öğrencimiz Ömer Ballıoğlu ve kalfa adayımız Murat Biçer ile birlikte Arıdağ köyüne gittik. Köy okulunda bizleri büyük bir sevinç ile karşılayan köy çocuklarının heyecanları, görülmeye değerdi. Berberlerin okullarına geldiğine şaşıran köy çocukları, tıraş sonrası birbaşka mutlu oluyorlardı, bir başka tebessüm ediyorlardı. Hele her birinde farklı farklı resimlenen tarifsiz sevinçlerine tanık olmak çok daha güzeldi."dedi.

 Merkez müdürü Marhan, bu ve buna benzer faaliyetlerinin devam edeceğini söyleyerek, erkek kuaförlüğü meslek dalı çırak öğrencileri, Ömer Ballıoğlu ve kalfa adayı Murat Biçer'e çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Ayrıca merkez müdürü Marhan, Arıdağ köyü ortaokul 8.sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine mesleki eğitimin tanıtımını yaptığını söyledi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.