Losev

Bitlis MESEM'e 25 bin tl değerinde eğitim amaçlı tır motoru bağışı yapıldı

Videoyu Aç Bitlis MESEM'e 25 bin tl değerinde eğitim amaçlı tır motoru bağışı yapıldı
A
a

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Kocaeli-Gölcük’te üretim yapan Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. fabrikasına yaptığı girişimler karşılık buldu.

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı çıraklarının ve kursiyerlerinin, nitelikli bir pratik eğitim edinmeleri için kendi imkânları ile Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı atölyesini kurdu. Kurulan Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı atölyesinin daha donanımlı olması için Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmeni Mehmet Aslansoy’un önerisi ile Kocaeli-Gölcük’te üretim yapan Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. fabrikasından eğitim aracı talebinde bulundu. Mesleki pratiğin kazanılmasında, uygulamanın büyük bir etkisi dolayısıyla önemi olduğuna inan Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. yetkilileri, piyasa değeri 25 bin TL olan FPT(E3) H566- İntarderli (F3AE3681A-SO19-00A777)(Seri No:A783) bir adet eğitim amaçlı tır motoru bağışında bulundular.

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Uzun, merkezimizde kurulan Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı atölyesine Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’nin yaptıkları katkıdan dolayı şükranlarını dile getirdi. Merkez müdürü Ali Uzun, bu eğitim amaçlı tır motorunun kurumumuza kazanılması için Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. yetkilileri Pelin Saçbüken ve Ramazan Ekinci’ye, gösterdikleri ilgi ve bilhassa eğitime olan duyarlılıklarından ötürü özellikle teşekkür etti. Ali Uzun, kurduğumuz atölyeye Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’nin gönderdiği eğitim amaçlı tır motoru, çıraklarımıza ve kursiyerlerimize büyük bir katkısının olacağını da sözlerine ekledi.

Bunun yanı sıra Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Motorlu Teknolojisi Alanı öğretmeni Mehmet Aslansoy, merkezimizde sık sık açılan özellikle “Benzinli Motorlar Kursunun,” bu nitelikli ve birçok özelliğe sahip eğitim aracının gelmesiyle kursiyerlerine daha faydalı ve daha kaliteli bir eğitimi verme imkânına kavuştuğunu büyük bir sevinçle ifade etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.