Losev

Bitlis merkezli uyuşturucu operasyonu 7 tutuklama

Videoyu Aç Bitlis merkezli uyuşturucu operasyonu 7 tutuklama
A
a

Bitlis merkezli Van , Muş ve Batman'da düzenlenen eş zamanlı operasyonun ardından mahkemeye çıkarılan 11 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Bitlis merkezli Van , Muş ve Batman'da düzenlenen eş zamanlı operasyonun ardından mahkemeye çıkarılan 11 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ve Tatvan KOM Grup Amirliği görevlilerinin, Tatvan ve Güroymak ilçelerindeki sokak satıcılarına yönelik planlı çalışma yürüttüğü bildirildi. Bu kapsamda 20 Ağustos 'ta Tatvan ve Güroymak ilçeleri ile Van, Muş ve Batman'da eş zamanlı operasyon düzenlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "11 adrese yapılan operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alınmıştır. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, mahkemece tutuklanmıştır. Ayrıca, bu adreslerde uyuşturucu kullandıkları tespit edilen 4 şahıs daha yakalanmıştır. Bunlar hakkında da uyuşturucu ve uyarıcı kullanmak suçundan yasal işlem yapılmıştır. Şüphelilerin ikametgahlarında yapılan aramalarda ise 28,45 gram eroin, 34,99 gram metamfetamin (sentetik uyuşturucu), 86,11 gram esrar, 5 uyuşturucu hap, 99 uyuşturucu kullanımında yararlanılan cam kan tüpü ve 3 şırınga, bir ruhsatsız tabanca ve şarjör ile bir mermi, bir ruhsatsız av tüfeği ve hassas terazi ele geçirilmiştir."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.