DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Merkezli Fetö Operasyonu yapıldı

Videoyu Aç Bitlis Merkezli Fetö Operasyonu yapıldı
A
a

Bitlis merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, 5 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, FETÖ/PDY'nin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, Bitlis merkezli, İstanbul, Osmaniye, Zonguldak ve Konya'da operasyon düzenlendiği belirtildi.

Eş zamanlı operasyonlarda 5 kişinin gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesince yürütülen kapsamlı ve duyarlı çalışmalar sonucu, 'Anayasayı ihlal, silahlı terör örgütüne üye olmak, kişisel verilerin kaydedilmesi ve özel hayatın gizliliğinin ihlali' suçlamasıyla Bitlis merkezli, İstanbul, Osmaniye, Zonguldak ve Konya'da aralarında rütbeli emniyet personelinin de bulunduğu 6 şahsa yönelik eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir. Operasyonda 5 şahıs gözaltına alınırken, bir şahsın ise yurt dışına çıktığı tespit edilmiştir. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmalarıyla kararlıkla devam etmektedir."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.