DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis merkezli 11 ilde Fetö operasyonu 16 gözaltı

Videoyu Aç Bitlis merkezli 11 ilde Fetö operasyonu 16 gözaltı
A
a

Bitlis merkezli 11 ilde eş zamanlı olarak FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda, aralarında yarbay ve binbaşı rütbelerinde muvazzaf personellerin de bulunduğu 16 kişi yakalandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, ardışık arama ankesör yöntemi ile tespiti yapılan TSK içerisindeki kripto FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu askeri personellerin yakalanmasına yönelik 4 Temmuz günü Bitlis merkezli 11 ilde eş zamanlı operasyon yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, İcra edilen operasyon neticesinde aralarında yarbay, binbaşı ve yüzbaşı rütbelerinde muvazzaf askeri personellerin de bulunduğu 16 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 1 şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelesi kararlılıkla devam etmektedir denildi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.