Losev

Bitlis Kalkınma Vakfı 9'ncu yaşını kutladı

Videoyu Aç Bitlis Kalkınma Vakfı 9'ncu yaşını kutladı
A
a

Bitlis Kalkınma Vakfı (BİKAV), İstanbul'da düzenlendiği bir programla 9'ncu yaşını kutladı. BİKAV Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbeşir Ceylan, bir önceki hafta genel kurul toplantısında vakıf yönetimine seçilen yeni yönetimi programda tanıttı.

Ceylan, "İnşallah yeni yönetimimizle daha iyi hizmetlerle daha güçlü çalışmalarla karşınızda olacağız. Ülkemiz için, Bitlis için daha güçlü ve yapıcı çalışmalar yapmak ve bu yapıcılığımızı da hep birlikte birlik beraberlik olarak sağlam kararlarla devam ettirmek amacındayız" dedi.

Programa davetli olan Devlet eski Bakanı Edip Safter Gaydalı da hemşehrileriyle buluşmanın mutluluğunu ve vakfın 9 yıldır başarılı çalışmalarını tebrikleriyle dile getirdi. BİKAV'ın yeni yönetimine başarılar dilerken, genel gündeme de değinen Gaydalı, son olarak BİKAV'a bu güzel organizasyon için teşekkür edip, yönetimine başarılar diledi.

Programa katılım sağlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert ise, BİKAV'ın 9'ncu yılını kutlayarak, yeni seçilen yönetime başarılar diledi. Sert, Türkiye'deki genel gündeme de değinerek davetlilere yönelik bir konuşma yaptı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.