DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis İstanbul'a, İstanbul Bitlis'e Hazır

Videoyu Aç Bitlis İstanbul'a, İstanbul Bitlis'e Hazır
A
a

30 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde İstanbul Maltepe Etkinlik alanında düzenlenecek olan 3.Bitlis Tanıtım Günlerine sayılı günler kaldı.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Müze Kent Bitlis; Büryan kebabıyla, balıyla, peyniriyle, bastonuyla, ceviziyle fındığıyla ve onlarca yöresel ürünüyle İstanbul'a taşınıyor.

İstanbul ve çevre illerde yaşayan, memleketlerine hasret duyan hemşehrilerimiz için vuslat anlamı taşıyan Bitlis Tanıtım Günleri, Bitlis ve ilçelerinde yöresel ürünler üretimi yapan esnaflarımız için de büyük bir ticaret kapısı olmaya devam edecek. Bitlis ve ilçelerine has ürünlerin satışının yapılmasının yanı sıra asıl amaç olan Bitlis'in tanıtımının da çok iyi bir şekilde yapılması hedefleniyor. Nemrut Dağından Van Gölüne, İhlasiye Medresesinden Ahlat Kümbetlerine Bitlis’le ilgili her şeyin tanıtılacağı Tanıtım Günleri için malzeme ve yöresel ürün yüklü kamyonlar bugün itibariyle İstanbul'a doğru yola çıkmaya başladı.

Orhan Ölmez ve Niran Ünsal gibi ünlü sanatçıların da sahne alacağı 3.Bitlis Tanıtım Günlerine yoğun bir katılım bekleniyor.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.