Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis'in işlek caddelerine yeni çöp kovaları yerleştirildi

Videoyu Aç Bitlis'in işlek caddelerine yeni çöp kovaları yerleştirildi
A
a

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin ana arterlerindeki kaldırımlara sallama çöp kovası monte edilmeye başlandı.

Daha temiz bir Bitlis için gece gündüz çalışarak mesai yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm mahalleleri sokak sokak dolaşarak çöplerin toplamasının yanı sıra yeni çöp konteynırları ve sallama kovalar ile de çöp sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Ahmet Eren Bulvarı kaldırımları üzerinde 50 metre aralıklarla sallama çöp kovaları yerleştirilmeye başlandı. Sallama çöp kovalarının Ahmet Eren Bulvarı'nda başlanarak monte edilmeye başlandığını belirten Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Daha temiz bir kent için çalışmalarına ara vermeden devam eden Bitlis Belediyesi kent merkezinde kent halkının yoğun olarak kullandığı prestijli caddelere daha önceden yerleştirilen kullanılmayacak durumda olan çöp kovalarını yeniliyor. Çalışmalarda ekipler, kırılan ve kullanılmayacak durumda bulunan çöp kovalarının sökümünü yaparak yerine yeni çöp kovaları monte ediyor. Hüsrevpaşa Mahallesi Ahmet Eren Bulvarında startı verilen çalışmada ekipler, daha önceden tespiti yapılan kentin diğer caddelerinde de kullanılmayacak durumda olan ve kırılan çöp kovalarını yenileyecek. “Temiz Çevre, Temiz Bitlis” faaliyetleri kapsamında, şehrin işlek caddelerine yerleştirilecek olan modern çöp kovaları sigara küllüklerini de içinde barındırıyor.

“Kente yaşam kalitesini arttıracak hassas bir çalışma sürdürüyoruz”

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince şehrimizin cadde ve sokaklarının daha temiz olması için yeni çöp kutuları montaj çalışmalarına başlanıldı. Bu kovalar sayesinde çöpler eskiye oranla daha derli toplu bir biçimde toplanacak, şehrimiz daha temiz görünüme kavuşacaktır. Ekipler şehrimizin önemli noktalarına kaldırım kenarlarına çöp kovalarının montaj çalışmalarını sürdürüyor. Daha temiz bir çevre ve kentteki yaşam kalitesini arttırmak adına hassas bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.