Losev

Bitlis Halk Eğitim Merkezi Müdürüne Teşekkür Belgesi Verildi

Videoyu Aç Bitlis Halk Eğitim Merkezi Müdürüne Teşekkür Belgesi Verildi
A
a

Bitlis Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fikret Rona, Beşminare Düşünce Akademisi Derneğinin yöneticileri tarafından ziyaret edilip kendilerine hizmetlerinden ötürü teşekkür belgesi verildi.

Beşminare Düşünce Akademisi Derneği tarafından ilimizde görev yapan başarılı kurum amirleri ziyaret edilip kendilerine hizmetlerinden ötürü teşekkür belgesi veriliyor. Bu ay Bitlis Halk Eğitim Merkezi Müdürüne Beşminare Düşünce Akademisi Dernek başkan yardımcımız Cüneyt Güneş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Belgeyi Cüneyt Güneş’in elinden alan Fikret Rona duygularını şöyle ifade etti; açıkçası çok duygulandım. Beni bu şekilde ziyaret edip, onure eden Beşminare Düşünce Akademisinin tüm yöneticilerine çok teşekkür ederim. Dedi.

Beşminare Düşünce Akademisi Başkan Yardımcısı Cüneyt Güneş ise şunları ifade etti; bir sivil toplum örgütü olarak, bir sivil inisiyatif olarak ilimize hizmet eden herkesi ziyaret edip, yaptıkları hizmetlerin görüldüğünü ve takdir edildiğini onlara hissettirmek adına kendi çapımızda bir şeyler yapıyoruz. Bitlis Halk Eğitim Merkezi Müdürü’nü de Başkanımız Serdar Durer ve Onursal Başkanımız Ergin Güven’le ziyaret edip ilimize hizmetleri için teşekkür ettik. Dedi.

Cüneyt Güneş sözlerine devamla; bundan sonrada ilimize bir çivi çakan, en ufak hizmeti olan herkesi ziyaret edip, takdir ettiğimizi beyan edeceğiz. Bu şekilde ilimize hizmet eden kişi ve kurumlarında şevk ve heyecanlarını artırmış olacağımızı düşünüyoruz. Sivil toplum örgütlerinin asli görevlerinin neredeyse tamamını yapmaya çalışıyoruz. Çok kıt imkânlarımıza rağmen ilimizin neredeyse bütün sorunlarına, sıkıntılarına yetişmeye çalışıyoruz. Yine ilimizde yapılan her türlü güzelliğe destek vermeye çalışıyoruz. Bu çabalarımızın da boşa gitmediğini görmek bizi mutlu ediyor. Dünya’ya ve olaylara da kayıtsız kalmayan Düşünce Akademisi Derneğimiz sürekli anlamlı açıklamaları ve pratikteki eylemlerimiz ile ciddi bir sivil örgütlenme olduğumuzu bugüne kadar göstermiş olduk. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Değerli devlet büyüklerimizin ve tüm vatandaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz. Şeklinde konuştu.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.